24 mars 2011

Rectüm Flyers "Ett Lag Med Skägg"

Då var det dax igen för Swank Memorial Cup...

Förra året va första året vi deltog och det var året då vi sakta men säkert reste oss upp på stapplade ben och bjöd Varbergs korpidrott på ett färgstarkt och glatt gäng, Rectüm Flyers var ett faktum.

Idéen fördes för ca17 år sedan ett skönt gäng med smak för öl och ett lätt intresse för idrott, och förra året blev det verklighet. Nog om historik, låt oss nu ta en titt på den stundande Cupen.

Laget är det samma som förra året med några få förändringar.

Utgår gör vår backgigant Wille Engelbrektsson som ersättare har vi värvat en mycket snabb och spelskicklig back som kommer fylla tomrummet i försvaret.

Men nu vill jag presentera årets tyngsta nyförvärv. Mattias "Åke" Åkesson en stark, rivig och målfarlig forward som likväl ta det defensiva ansvaret som står upp för en lagkamrat. Åke har över 200matcher i Bua Seaguls och en jävla massa poäng.

Vi kommer med största sannolikhet glida igenom gruppspelet fram till slutspelet på lördag.

Vi ställs inte emot något större motstånd.
Förutom det enda laget vi förlorade emot i förra årets gruppspel, matchen som inte spela någon roll fast de spelade den som om det vore SM final.

Men som sagt en obetydlig match när vi ändå gick vidare för att spela final....

Vi blev 2:a va hamnade ni?

I år har vi förhoppningsvis åxå vår coach på plats, vilket kommer stärka oss samt skänka oss större skägg..

Nej fan nog om detta det kommer framför allt bli jävligt skoj, vi siktar ju givet på en bättre placering än förra året det vill säga 1:a..

MOT SEGER KAMRATER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar